Estetik Tandvård

Estetik Tandvård

Kosmetisk tandvård( EstetiskTandvård )
Ett vackert leende förhöjer din livskvalitet. Genom att kombinera de bästa materialen med den senaste tekniken skapar vi det leende du alltid drömt om. Vi strävar efter att vara minimalt invasiva i vårt arbete för att behålla så mycket som möjligt av den egna tandvävnaden och därmed uppnå hög kvalitet och lång hållbarhet.
Vackra tänder betyder mycket för självförtroendet och tändernas utseende spelar en stor roll även för det inre välbefinnandet.Du kan alltid diskutera utseendet på dina tänder med oss. Hos oss får du individuellt anpassade råd. Estetiken är mycket viktig för oss och vi lägger stor vikt vid slutresultatet. Det viktigaste är en nöjd patient.
Vasa Tandklinik erbjuder dig hjälp med estetik tandvård vid problem med missfärgningar, ojämnheter och missprydande fyllningar. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi till exempel bleka tänder och tillverka Skalfasader förändrar utseendet helt!
Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar går att åtgärda med ett tunt porslinsskal, Skalfasaden tillverkas med stor yrkesskicklighet och noggrannhet.
Rätt färg provas ut och ett avtryck tas som sänds till tandteknikern.
Efter provning fästs fasaden på tanden. När en skalfasad satts fast blir den som en enhet med tanden.