Fillers

Fillers för rynkor och mer volym

Fillerbehandling används för att fylla ut finare linjer och rynkor, skapa volym och förbättra hudens elasticitet och struktur. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. Fillers används vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr, händer, hals och dekolletage. En sådan behandling ger ett fylligare, slätare utseende.

Läppförstoring

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Fillers mot trötta ögon
Före:
Efter:
Ärr behandling med fillers
Före:
Efter:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.