Aesthetic treatments

Vackra tänder betyder mycket för självförtroendet och tändernas utseende spelar en stor roll även för det inre välbefinnandet. Du kan alltid diskutera utseendet på dina tänder med oss. Hos oss får du individuellt anpassade råd. Estetiken är mycket viktig för oss och vi lägger stor vikt vid slutresultatet. Det viktigaste är en nöjd patient.

Våra estetiska behandlingar finns för dig. Våra tandläkare är specialutbildade och certifierade för att kunna ge dig en säker och trygg behandling. Vi gör alltid en första konsultation – för det är först när vi ser dig på plats som vi kan avgöra vilken eller vilka behandlingar som är rätt för just dig. Vi lägger också stor vikt vid återbesök där vi kan följa upp resultaten av din behandling.

Vasa Tandklinik erbjuder dig hjälp med estetisk tandvård vid problem med missfärgningar, ojämnheter och missprydande fyllningar. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi till exempel bleka tänder och tillverka skalfasader för att förändra utseendet helt!

Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar går att åtgärda med ett tunt porslinsskal; skalfasaden tillverkas med stor yrkesskicklighet och noggrannhet.

Rätt färg provas ut och ett avtryck tas som sänds till tandteknikern.
Efter provning fästs fasaden på tanden. När en skalfasad sätts fast blir den som en enhet med tanden.

  • Före: Ojämna, glesa och missfärgade
  • Efter: Ett leende som glädjer ägaren
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.