Ansiktslyft med Tråd (Trådlyft)

Trådlyftsmetoden är metoden för dig som vill göra ett minilyft för att fräscha upp ditt utseende utan kniv och utan ärr. Behandlingen tar ca 60 minuter och sker under lokalbedövning. Normalt används en till flera trådar, men ofta räcker två trådar per sida vid en behandling. Ett trådlyft ger ett mycket naturligt och långvarigt resultat och har kort konvalescenstid. Behandlingen ger många möjligheter som t ex en omdefinierad haklinje, reducerade rynkor och  återställd volym . Resultatet varar upp till 18 månader, det kan dock variera mellan individer.
Vi använder trådar från Silhouette Soft.

SILHOUETTE SOFT ® är i form av dubbelriktade absorberbara trådar. Den är den enda produkten på skönhetsmarknaden som möjliggör två gemensamma åtgärder:

  1. De träs i under huden och ger en direkt lyftande effekt direkt efter behandling .
  2. Trådarna som absorberas: stimulerar den naturliga produktionen av kollagen i månaderna som följer. Det beror på att de består av polymjölksyra (PLA). Ämnet är helt biologiskt nedbrytbart och används inom olika medicinska områden för att bidra till en ökad volym på slappa områden.

Inför ditt trådlyft

Hur behandlingen går till när du kommer till kliniken på utsatt tid:

  1. Tandläkaren tar ”före-bilder”.
  2. De delar av ditt ansikte och/eller hals som berörs smörjs med bedövningskräm.
  3. Efter ca 30 minuter är du redo för ingreppet som tar ca 60 minuter beroende på antal trådar som överenskommits med läkaren.
  4. Tandläkaren tar ”efter-bilder”.

Prislista

6500 kr /ett par trådar
Alla priser inkluderar moms.(Ord.pris 8000:-)

Följande dagar

Om du känner att du behöver en smärtstillande tablett dagen/dagarna efter ingreppet så skall du ta Ipren eller Voltaren kombinerat med Alvedon eller Panodil.

Det är bra om du har möjlighet att sova på rygg de första veckorna. Inhandla gärna en ”flygplanskudde” så att baksidan av ditt huvud vilar i mitten av denna – då är chansen mindre att du hamnar på sidan av ansiktet i sömnen.
Om du har gjort trådar på både käklinje och nedre kind så kan det kännas svårt att tugga ordentligt de två första dagarna. Det är bra om du har något lättuggat hemma, gärna soppa eller sallad.

Styrketräning, jogging, etc. kan återupptas efter 2 veckor beroende på antal trådar. Långpromenader kan du njuta av direkt.

Efter ca 4 veckor bör du göra återbesök hos läkaren. Då tas även nya bilder.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.